Nya verksamheter behöver nya webbsidor

difference between domain and web hosting featured image 300x169 - Nya verksamheter behöver nya webbsidor

Du som är entreprenör, frilansare eller egenföretagare behöver förstås en bra webbsida där du verkligen når ut med ditt budskap och dina tjänster. Idag är det väldigt lätt att annonsera på webben, det kostar nästan ingenting jämfört med en annons i gammaldags tidning och har väldigt mycket längre hållbarhet. Lätt att uppdatera, kontaktskapande och smart att sprida vidare via sociala medier. Ett bra webbhotell erbjuder allt som behövs för dig som behöver en egen domän, någonstans att publicera ditt budskap och självklart också en e-postadress. Fundera gärna också på om du behöver några särskilda funktioner relaterade till din verksamhet.

Rätt webbtjänster för din produkt

Det spelar ingen roll vilken bransch du är verksam i eller vad som är syftet med din blivande webbsida. Det finns lösningar som passar, men det är bra att åtminstone för dig själv först göra det tydligt vad som behövs.

* En webbshop för din dropshipping med smarta beställningsformulär och betalningslösningar?

* Ett bokningssystem för din nagelsalong med personlig inloggning och tidsbokning?

* Informativ sida om hur man kan https://investera-bitcoin.com/investera-i-bitcoin med riktigt smarta sökfunktioner och kanske en liten onlinekurs i hur det fungerar med bitcoin och andra kryptovalutor.

drawbacks cheap web hosting 300x151 - Nya verksamheter behöver nya webbsidor

Beroende på vilka behov du har kan du behöva särskilda tekniska lösningar och driftssäkerheten är förstås jätteviktig så inte bokningssystemet brakar ihop. Kompatibilitet med smartphones är idag nästan en självklarhet, men bara nästan. Ställ hellre en fråga för mycket än en för lite när du ska beställa ditt webbhotell och tänk på att du kan behöva utöka med ytterligare funktioner eller tjänster i framtiden när din verksamhet vuxit till sig lite.